Fitness


Dat kan bij het Sport Centrum onbeperkt. Afvallen, meer conditie, meer spieren; Welk doel wil jij bereiken? Fitness helpt je met het bereiken van zo ongeveer elk doel. Zo kun je lekker sporten om gezond te blijven en in vorm te komen. Binnen het Sport Centrum hangt een ‘gemoedelijke sfeer’ en daar zijn wij trots op. Zo voelt iedereen zich thuis en kan individueel of gezamenlijk werken aan zijn/haar doelstellingen. Fitclub Nederland verzorgt de lessen en begeleiding binnen het Sport Centrum.

Ervaar onze fitness


Wil jij specifiek trainen of gewoon lekker aan de slag gaan op onze geweldige fitnessvloer! Bij Sport Centrum Zeewolde kun je touwklimmen, functioneel trainen, fitnessen en zelfs uitleven op de bokszakken, wij staan niet voor niets bekend als de speeltuin voor volwassenen! Boek nu een gratis dagpas en ervaar het zelf!

GRATIS DAGPAS
Placeholder

Module fitnessbegeleiding:


Binnen het centrum lopen personal trainers rond die je één op één kunnen begeleiden als je kiest voor de module fitness begeleiding. Dit houdt in dat je elke zes weken gewogen wordt en ook elke zes weken een nieuw trainingsschema ontvangt. Daarnaast krijg je gratis toegang tot het pro-lidmaatschap van de app die wij gebruiken. Zodra je lid bent geworden en gekozen hebt voor de module fitnessbegeleiding, wordt er contact met jou opgenomen om een afspraak in te plannen met jouw persoonlijke coach.