13 May

Wedden op een racketsport

Tegenwoordig zijn er verschillende online bookmakers waar je kunt sportwedden, hier kun je een weddenschap plaatsen op talloze verschillende sporten. De meeste mensen denken dat het alleen mogelijk is om te wedden op voetbal. Maar er zijn ook andere opties beschikbaar.

Zo is het mogelijk om te wedden op een racketsport, bijvoorbeeld tennis, badminton en tafeltennis. Het is ook mogelijk om te wedden op meer niche sporten tijdens grote evenementen.

Verder zijn er verschillende opties om een weddenschap te plaatsen. Zo is er een optie om te wedden met een handicap. Het is ook mogelijk om een weddenschap te plaatsen op het aantal punten dat er gescoord gaan worden. Er zijn dus meer mogelijkheden dan wedden op de winnaar.

Racketsport is heel divers. De meeste bookmakers proberen hier ook rekening mee te houden. Zo is het mogelijk om te wedden op hoeveel sets iemand nodig heeft om te winnen. Of hoelang een wedstrijd gaat duren.

Vaak worden er verschillende weddenschappen aangeboden tijdens grote toernooien. Hierbij kan er gedacht worden aan de 4 Grand Slam toernooien voor tennis. Wat de hoogste competitie is voor professioneel tennis. Voor badminton is er de Thomas Cup. Dit toernooi wordt elk twee jaar gehouden. De huidige kampioenen zijn Indonesiƫ.

De Thomas Cup is een competitie waarbij verschillende landen het tegen elkaar opnemen. Terwijl de Grand Slam meer is gericht op de individuele prestaties van spelers. Hierdoor is iedereen bekend met beroemde tennissers zoals Serena Williams, Novak Djokovic, Roger Federer en vele anderen.

Naast de grote toernooien is het ook mogelijk om een weddenschap te plaatsen voor de regionale en nationale competities. Tijdens deze wedstrijden worden er wel minder verschillende weddenschappen aangeboden. In de meeste gevallen zal het alleen mogelijk zijn om te wedden op de winnaar. Er zullen geen opties zijn voor handicap en aantal punten.